Blod fra skjeden reisning

blod fra skjeden reisning

Det kan være at dette blodet skyldes at hun har fått en liten rift i skjeden. så kom det ut litt blod,og dette var ikke mensen blod selvom hun snart skal ha det. kan oppstå ved at det blør fra slimhinnen i skjeden eller på livmorhalsen er ikke mange dråper blod som skal til før blødningen ser større ut. I tillegg pumpes det ekstra mye blod til underlivet, for å skape Ifølge NettDoktor. no befinner G-punktet seg i forveggen i skjeden, tett på.

Videos

FDR: American Badass (full-length movie) Under seksuell opphisselse blir kjønnsorganene fylt med blod. Hos mannen medfører dette reisning, og hos kvinnen svulmer skjeden opp, og slimhinnene blir. Hver gang vi drømmer fylles kjønnsorganene med blod. Menn får reisning, kvinner blir våte i skjeden. Dette skjer uansett hva vi drømmer om. Blod, svette og tårer. Det er mye engstelse for smerter og blødninger blant jentene. Heldigvis er sex for første gang litt som BCG-vaksinen.

Blod fra skjeden reisning - Porsgrunn bdsm

GODARTEDE SVULSTER I BRYST: Flere ulike kuler kan oppstå i brystet, som ikke er ondartede. LES OGSÅ: Mensen-mytene du ikke skal tro på!

0 réponses à “Blod fra skjeden reisning

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *