Gratis erotikk livmortappen gravid

gratis erotikk livmortappen gravid

Jeg har en syklus på 32 dager sånn ca, skal teste meg om jeg er gravid om 4 dager. Men den livmortappen min har vært VELDIG MYE åpen. Jeg blir langt i fra klok på denne tappen. Over alt jeg leser skal tappen vært lavt plassert etter el (6 dpo) og også lavt plassert ved graviditet. Vondt med sex?. Er det noen her med erfaring på livmortappen?? Min har vært myk som Når man er gravid skal den være høy, lukket og hard. Håper dette var.

Gratis erotikk livmortappen gravid - Levanger norsk

Men dette er veldig individuelt, og man må sjekke i samme stilling og samme klokkeslett hver dag for å bli klok på dette. Da jeg ble gravid nå var den silkemyk, hard og gjemt men ikke helt lukket. gratis erotikk livmortappen gravid Jeg blir langt i fra klok på denne tappen. Over alt jeg leser skal tappen vært lavt plassert etter el (6 dpo) og også lavt plassert ved graviditet. Vondt med sex?. Ved gravidiet er livmortappen. tett "lukket" (åpner seg i ukene/dagene/timene før fødselen); "plugget igjen" av en slimpropp (den velkjente. Er det noen her med erfaring på livmortappen?? Min har vært myk som Når man er gravid skal den være høy, lukket og hard. Håper dette var.

Gratis erotikk livmortappen gravid - Odda

Search in titles. Men uansett om jeg hadde tatt meg tid til å prøve tror ikke jeg jeg hadde nådd særlig langt inn, er jo såvidt jeg når ned med denne magen. Posted September 17, Høres ut som hvordan den er v tidlig graviditet Er dette trygt for gravide? Mister du hår nå når du ammer?

0 réponses à “Gratis erotikk livmortappen gravid

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *