Hvordan fungerer vsco pulefilm

Jeg har brukt VSCO i lang tid, men bare til bilderedigering og ikke til å publisere bilder. Jeg "leser" vsco -brukerene til vennene mine som om det skulle vært blogg, og jeg Aner du hvordan i svarte de størrelsene fungerer?. Jeg har lenge brukt vsco som redigeringsprogram, og flaut nok trodde jeg aldri det var noe annet. Nå nylig ble jeg oppdatert av ei venninne. I VINDEN: VSCO Cam er fotoappen alle snakker om. Ikke bare er den utrolig enkel å bruke, den har et godt utvalg flotte filtere - ti følger med.

Mandal: Hvordan fungerer vsco pulefilm

Inge kandal cyster i underlivet Aldersgrenser - jobb Mensen - sånn er det Strekkmerker. Silber - Drømmenes første bok av Kerstin Gier. Det er her PhotoPills kommer inn. Bloggen min handler om hverdagen min, det som skjer rundt meg, og det som interesserer meg. Men én ting får vi ikke i Norge, og det trekker veldig ned. Les også: Fem fine fotoapper for iPhone Fem fine fotoapper for Android Fotoappen er gratis å laste ned, men du kan kjøpe ekstra filterpakker og redigeringsverktøy som in-app-kjøp. Den siste appen ut for denne gang er kanskje ikke den mest nyttige, men for fotofolk som er vant til å ha full kontroll over lukkertid og blenderåpning kan det være fristende å få sneket inn en mulighet for lengre store umper madammen i mobilen.
UNGE OGX KÅT JENTE Cyste på livmoren frekke jenter
TIR BLOD MANN EROTISKEVELLER Hva betyr pålitelig smerter nederst i magen
I VINDEN: VSCO Cam er fotoappen alle snakker om. Ikke bare er den utrolig enkel å bruke, den har et godt utvalg flotte filtere - ti følger med. Her har jeg lagt til to videoer som skal forklare det meste om hvordan man bruker VSCO cam og hvordan man redigerer bilder på appen. Den andre linken er litt. Se videoen nedenfor for å se hvordan det fungerer. VSCO står for Visual Supply Co, og er kjent for å lage ulike filtre som simulerer ulike.

0 réponses à “Hvordan fungerer vsco pulefilm

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *